Lássuk,mi kell hozzá :)
Zeller sali
- 4 zeller szár (fehérítő zeller)
- 0,5 lila hagyma
- 0,5 doboz L-free laktózmentes tejföl (125 ml)
- 1 pici csipet só
- 0,5 citrom leve
A zellert megmosom,és a szép élénk zöld szárakat apró karikákra szeletelem. Zárható tetejű dobozban készítem,hogy még a szósz keveréssel se kelljen foglalatoskodnom. :) Megszórom a vékony szálasra szeletelt lila hagymával,és megszórom a sóval,és meglocsolom a citrommal. Rákanalazom a krémes, és lágy tejfölt. Jó erősen bezárom a dobozd,és jöhet a rázás. :) Addig rázom,míg minden zeller nem kap egy szép, vékony tejföl köntöst. Isteni finom lesz!
Ropogós, lágy, friss,és fantasztikusan ízletes! :) Imádni fogjátok Ti is.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése