2014. április 29., kedd

Zöldfűszeres májpástétom

Tegnap este egy kis meglepetés vacsit készítettem Balinak. Valami igazán különlegesre,de mégsem egész estés főzésre gondoltam. Így jött a fokhagymás olívás pirítós ötlete 3 remek krémmel. Az első, ez a májkrémből elkészíthető,még is ízes májpástétom lesz, amit egy sajtkrémes tzatziki krémmel folytatok. A 3. kence már olvasható a blogon. A jól megszokott tojáskrémem. Hát lássuk. 

Hozzávalók

  • 1 kis rúd Gyulai májas (glutén, és laktózmentes)
  • 1 nagy csokor petrezselyem
  • 1 pici bors
  • 1 duci újhagyma
A májkrémet kifordítom a csomagolásából,és egy habverővel jó alaposan kikeverem. Hozzáteszem az apróra vágott petrezselymet,és az újhagymát. Megszórom pici borssal,és szinte habosra keverem. :) Becsukom a dobozt,és a hűtőben kihűtöm. 


Ropogós,és forró zsemle karikával tálalom. Azt előzőleg bekentem fokhagymás olívaolajjal,és aranybarnára sütöttem mindkét felét. Zöldségekkel tálalom.



Fogyasszátok egészséggel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése